Alege agenția Tudor Communication pentru oportunități inedite de creare a unui brand personal!

356
Alege agenția Tudor Communication pentru oportunități inedite de creare a unui brand personal! - pozaarticol2-1621928371.jpg

Articole recomandate

Ideea de branding corporativ sau cea de brand personal a prins o notorietate extrem de mare în ultimii ani. Ce-i drept, despre brandul pe care îl promovează corporațiile am auzit cu toții încă din timpuri mai vechi, însă fără să avem o definire a conceptului clară, concisă și unanim acceptată. Pe de alta parte, în ceea ce privește brandul personal, lucrurile stau puțin mai diferit, pentru că observam faptul că această tendință capătă dimensiuni mai concrete abia în zilele noastre, odată cu dezvoltarea fulminantă a Social Media. Practic, de îndată ce numărul retelelor de socializare a început să crească vertiginos, iar activitatea utilizatorilor să devină un obicei, o rutină ce creează depedentă, tot mai multe persoane influente au început să își construiască așa-zisul brand personal. În acest sens, agentia Tudor Communication a reușit să ia parte de dezvoltarea și progresul unor oameni care tocmai asta și-au dorit să aibă parte de ajutorul pe care îl poate oferi o agenție de branding, care să îi ajute în această direcție, aceea de a-și construi o imagine personală care să funcționeze ca brand. 

Ei bine, se pare că această pornire pare să capete și mai multă amploare în zilele noastre, numărul influencerilor care au devenit deja branduri crescând simțitor. Poate vă întrebați cine sau ce anume i-a determinat pe cei care au dobândit să adopte un brand personal. Răspunsul vine instant: noi toți. Însăși activitatea noastră intensă pe rețelele de socializare și atenția pe care o acordăm diverșilor oameni cu influență în varii domenii de activitate i-a determinat să treacă la nivelul superior și să devină mai mult decât o simplă persoană cu notorietate. Cum este evident, majoritatea persoanelor care au parte de un branding personal au în spate o afacere pe care o coordoneaza și, împreună cu o agenție de branding, așa cum este agenția Tudor Communication, acea afacere poate evolua și poate avea mai mult succes. 

Prin urmare, serviciile agenției Tudor Communication în ceea ce privește partea de branding personal vă pot ajuta să vă promovați afacerile și să o faceți cât mai cunoscută prin însuși motorul ei, adică persoana ta. Pe de altă parte, știm bine că oamenii au mai multă încredere în oameni decât în corporații, motiv pentru care a apela la o agenție de branding pentru dobândirea unui brand personal este un alt beneficiu pe care poți să îl folosești în avantajul afacerii tale. Practic, îți expui brandul personal pentru a putea avea diverse beneficii pe partea de brand corporativ sau, mai bine spus, pentru a avea câștiguri în planul business-ului. 

Asta nu este totul, pentru că prin intermediul brandului personal nu vei mai fi nevoit să plătești pentru a beneficia de publicitate și pentru a-i încuraja pe cei din mass-media să scrie despre tine și despre activitatea pe care o desfășori. În altă ordine de idei, mass-media va scrie despre tine fără a fi nevoit să vii cu motivații financiare. Pentru o entitate mass-media este mult mai ușor să scrie despre oameni decât despre corporații. 

Ideea și, totodată, conceptul de branding personal are la bază mai multe valențe, pentru că se referă la pașii pe care trebuie să îi urmeze un specialist în comunicare pentru a crea o marcă personal, ceea ce înseamnă un proces care implică munca susținută, imaginație și creativitate pentru găsirea unor mijloace unice de afirmare. Să faci asta de unul singur poate fi un proces destul de anevoios și greu pentru tine, de aceea, o agenție de branding personal și corporate, care operează cu astfel de servicii poate fi soluția perfectă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0957 secunde