Ajutor de salvare a Complexului Energetic Oltenia

196
Ajutor de salvare a Complexului Energetic Oltenia - ajutordesalvareacomplexuluienerg-1582492590.jpg

Articole de la același autor

Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri s-a întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, cu sindicatele de la Complexul Energetic Oltenia (CE Oltenia), pentru a discuta despre fondul de salarii și despre planul de restructurare al companiei.


Discuțiile au avut loc, în contextul în care, în urmă cu două săptămâni Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență pentru acordarea unui ajutor de salvare pentru CE Oltenia, în valoare de 1,2 miliarde de lei. Ajutorul acoperă costurile operaționale ale societății, în principal în achiziționarea certificatelor CO2. Planul de decarbonare asumat, care implică diversificarea activității companiei pe gaze și energie solară este parte din documentația de notificare a ajutorului de salvare către Comisia Europeană.
În cadrul întâlnirii, reprezentanții salariaților complexului energetic și-au manifestat îngrijorarea față de posibilitatea returnării ajutorului de salvare și au propus ca planul de restructurare și distribuirea angajaților pe noile domenii de activitate să fie discutate cu organizațiile sindicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3834 secunde