Agricultura, pe scurt

171
Agricultura, pe scurt - agricultura-1522773993.jpg
Cooperativa "Țara Mea" vine în sprijinul crescătorilor de ovine cu propunerea unui parteneriat ce presupune facilitarea accesului pe piața marilor lanțuri de magazine. Prin această asociere, crescătorii de ovine vor avea mai multe avantaje, printre care accesul la piața de desfacere, consiliere în dezvoltarea capacității de producție, un preț corect pornind de la raft etc.

v v v

Autoritatea Națională Fitosanitară asigură consumatorii că produsele agroalimentare existente pe piață la această oră sunt sigure pentru consum și că produsele de protecție a plantelor sunt folosite exclusiv în scopul menținerii sănătății plantelor.

v v v

Până la data de 2 aprilie 2018, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a primit, în total, 12.421 de solicitări de înscriere în programul de sprijin pentru tomate, cultivate în sere sau solarii, pentru anul 2018.

v v v

În localitatea Vurpăr, din județul Sibiu, a avut loc Expoziția de ovine crescute ecologic - ediția a VII-a, organizată de Grupul de Producători din Regiunea Hârtibaciului "ECO MIORIȚA", Direcția pentru Agricultură Județeană Sibiu și Primăria Comunei Vurpăr.

În cadrul expoziției au fost puse la vânzare prin licitație exemplare de ovine crescute în sistem ecologic și berbeci cu certificate de origine. La târg au fost prezenți atât vizitatori din localitate, cât și din județele vecine, care au putut achiziționa miei, produse tradiționale și ecologice de pe Valea Hârtibaciului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Martie 2018
Stire din Economie : Pulsul economiei
Pagina a fost generata in 0.4619 secunde