Agricultorii pot depune electronic cererile de finanțare

179
1
Agricultorii pot depune electronic cererile de finanțare - agricultorii-1428592133.jpg

Articole de la același autor

Prin aplicația IPA Online, fermierii deja înregistrați la APIA, în campaniile precedente, și care intenționează să solicite sprijin pe suprafață în anul 2015, prin acces la internet, pot să completeze electronic cererea unică de plată.

Fermierii care nu au mai depus cereri de plată în anii trecuți, trebuie mai întâi să se înregistreze la APIA în Registrul Unic de Identificare și apoi pot depune cerere unică de plată prin intermediul aplicației IPA online.

Aplicația IPA Online pune la dispoziția fermierilor rezultatele controalelor pe teren din anii anteriori, avertizări privind calitatea digitizării parcelelor agricole și avertizări privind respectarea anumitor cerințe de ecocondiționalitate. Totodată, aplicația IPAOnline informează fermierul dacă parcelele digitizate sunt situate în zone eligibile pentru plățile compensatorii pentru măsurile de dezvoltare rurală.  

Comentează știrea

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 30 Ianuarie 2015
Stire din Economie : Credite pentru crescătorii de animale
Luni, 12 Ianuarie 2015
Stire din Economie : Bani pentru fermieri
Pagina a fost generata in 0.658 secunde