€ 4.7205
£ 5.2885
$ 4.1484

Mai multe ştiri online:

Agențiile de turism, față în față la sfârșit de 2014

Ştire online publicată Luni, 22 Decembrie 2014. Autor: Andreea ILIESCU
La sfârșitul săptămânii trecute, Lake View a fost gazda unei întâlniri organizate de Direct Aeroport, eveniment la care au participat și agențiile de turism, printre care s-a numărat și Icar Tours, care sprijină transferul constănțenilor de la și către aeroport. Scopul întâlnirii l-a constituit optimizarea bugetului de călătorie al clienților. Totodată, evenimentul a fost o oportunitate pentru reprezentanții agențiilor de turism, care și-au prezentat ofertele pentru perioada viitoare.

„Ne dorim ca în 2015 să reușim să ducem la aeroport cât mai mulți constănțeni, pentru a pleca în vacanțe sau cu treburi. De asemenea, ne dorim o dezvoltare frumoasă a companiei noastre alături de agențiile de turism. Tot pe această cale mulțumim agențiilor de turism că au reușit să ne sprijine și să vândă pentru ca noi să putem continua să facem acest serviciu”, precizează Cristian Bărhălescu, manager Icar Tours.

Operatorii agențiilor de turism sunt disponibili oricând pentru întrebări sau detalii. Puteți afla cu un simplu telefon relații despre ruta și ora cea mai avantajoasă pentru dumneavoastră, pe relația București - Constanța și retur. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9289 secunde