Agenţii economici pot ţine deschise pârtiile de schi

206
Agenţii economici pot ţine deschise pârtiile de schi - partiiledeschise-1607863772.jpg

Articole de la același autor

Șeful Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat a anunțat, că de luni, 14 decembrie se prelungește pentru încă o lună, starea de alertă pe întreg teritoriul României. În acest sens, a fost adăugată o reglementare referitoare la transportul pe cablu pe pârtiile de schi.

„Organizarea şi desfăşurarea activităţilor operatorilor de transport pe cablu care deservesc pârtiile de schi se realizează în condiţiile stabilite prin ordinul comun al ministrului Sănătăţii şi al ministrului Economiei”, a declarat Raed Arafat.

„În cazul în care o cabină are capacitatea de 20 de persoane, probabil că va fi stabilit că doar zece persoane pot fi transportate cu cabina. Teleschiurile, telescaunele, astea toate vor funcţiona mai departe în condiţii de normalitate. Restul reglementărilor se vor aplica, bineînţeles, la toate entităţile care sunt aflate inclusiv în staţiuni, respectiv restaurante şi alte zone unde pot avea loc activităţi comune ale persoanelor care sunt aflate în zonele respective”, a precizat secretarul de stat.

Întrebat dacă pârtiile de schi sunt deschise pentru toată lumea sau doar pentru localnici, el a precizat: „Pârtiile sunt deschise, dar respectând toate regulile care se aplică în jurul lor”, a mai spus Raed Arafat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4129 secunde