€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Agenții economici constănțeni sunt invitați la întâlnirea cu reprezentanții ANAF

Ştire online publicată Marţi, 11 Septembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța găzduiește, în data de 13 septembrie 2018, începând cu ora 13, întâlnirea reprezentanților Agenției Naționale de Administrare Fiscală cu contribuabilii din județul Constanța. Subiectul reuniunii este promovarea serviciilor oferite de către ANAF, în vederea îndeplinirii, de către contribuabili, a obligațiilor fiscale.

Temele abordate se referă la:

- prezentarea serviciilor electronice oferite de ANAF și avantajele utilizării acestora;

- eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale;

- modalitățile de stingere a obligațiilor fiscale și modalitățile de efectuare a plăților.

Evenimentul va avea loc la sediul CCINA Constanța de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr 185A, în sala de conferințe. Participarea este gratuită.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7906 secunde