Află SECRETELE VÂNZĂRII. Doi profesioniști îți împărtășesc din experiențele lor

307
Află SECRETELE VÂNZĂRII. Doi profesioniști îți împărtășesc din experiențele lor - catalinanghel-1382431609.jpg

Articole de la același autor

Astăzi are loc un eveniment pe care nu ar trebui să-l rateze constănțenii ce vor să-și îmbunătățească abilitățile de a convinge și de a vinde mai bine. Este vorba despre un seminar, organizat de Junior Chamber International Constanța (JCI), adresat persoanelor cu vârste cuprinse între 18 - 40 de ani, care are ca obiectiv să ofere participanților instrumente prin care să se prezinte mai bine și să ajungă buni vânzători.


"Cu toții ne aflăm în situația de a vinde ceva la un momente dat, fie că vorbim de propria persoană. Vânzarea este una din profesiunile cele mai vechi ale omului, astfel că ne folosim abilitățile de vânzări mai des decât credem. Atunci când vreau să obțin un job, mă vând, îmi vând serviciile. Atunci când reprezint interesele companiei în care lucrez, îi prezint serviciile, vând ceva: produse sau servicii. De aceea, JCI Constanța consideră că este extrem de important pentru oricare lider sau tânăr care se pregătește să devină lider în comunitatea din care face parte, să-și dezvolte abilitățile de a (se) vinde", explică reprezentanții JCI Constanța.


Cei doi traineri care le por împărtăși constănțenilor din experiența lor sunt Cornel Marcu și Cătălin Anghel. Cornel Marcu este printre puținii traineri din România certificat ITANLP - International Training Academy of NLP. În prezent este director de programe la Mind Evolution, al cărui fondator este, și unde pregătește diferite cursuri de dezvoltare personală. De asemenea, este și formator comunicare (formare continuă) din anul 2010 în cadrul Institutului Național al Magistraturii.




Cătălin Anghel are o experiență de 18 ani în domeniul vânzărilor, el fiind director de vânzări de peste 15 ani la Crucial Systems & Services Constanța. A participat la zeci de cursuri în aceasta zonă și a dobândit expertiză în zona relațiilor clienți - vânzători. Este absolvent de cursuri de manager de proiect, cursuri de antreprenoriat, cursuri de formator de formatori și nenumărate participări la conferințe despre cum să vinzi cu succes. Are experiență în domeniul reducerii costurilor prin programe informatice, licențierea programelor de calculator, implementarea de soluții informatice de ultimă oră, a securității informatice, implementarea de soluții educaționale ș.a. 


Evenimentul are loc astăzi, între orele 19.00 - 21.00, la Forte Life - Complex Dacia, B-dul Tomis nr. 235, etaj 1. Taxa de participare este 25 lei de persoană. Inscrieri la 0766400181 (Ramona Leonida, Vicepresedinte Resurse Umane JCI Constanta)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde