Aeroportul "Mihail Kogălniceanu" nu are zboruri directe din zonele de risc Covid-19

196
Aeroportul

Articole de la același autor

Societatea Națională Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" Constanța a dat publicității un comunicat în care se spune: 
"În contextul alertei create de Covid-19, în colaborare cu Ministerul Sănătății, prin Direcția de Sănătate Publică și cu Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, a fost implementat un plan complex de măsuri în vederea prevenirii răspândirii virusului: triaj epidemiologic, verificarea temperaturii pasagerilor cu termometre non-contact, solicitarea de a completa formularele tip cu informații referitoare la zonele în care s-au deplasat și persoanele cu care au intrat în contact pasagerii etc. 


De asemenea, au fost distribuite pasagerilor materiale informative referitoare la Covid-19 (card de alertă) cu reguli și măsuri obligatorii de urmat. În acest context, operarea tuturor aeronavelor se face cu respectarea strică a măsurilor obligatorii de igienă impuse de Direcția de Sănătate Publică. 


Menționăm că, în această perioadă, nu sunt operate zboruri directe din și către zonele declarate cu risc. Până la momentul actual, nu a fost identificat niciun pasager care să prezinte simptome specifice infectării cu Covid-19, iar activitatea aeroportuară se desfășoară în condiții normale".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3593 secunde