Administrația Porturilor Maritime, decapitată de instanța de judecată

1759
Administrația Porturilor Maritime, decapitată de instanța de judecată - administratiaporturilormaritimed-1548751646.jpg

Articole de la același autor

Portul Constanța este în mare fierbere. Pe data de 28 ianuarie 2019, Curtea de Apel Constanța a anulat procedura de selecție pentru ocuparea funcției de director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime SA Constanța, inițiată în baza hotărârii consiliului de administrație nr. 24 din 28.11.2016, precum și actele ulterioare de numire în funcția de director general al companiei. Câștigătorul procedurii, Nicolae Dan Tivilichi, actualul director general al CNAPMC, a solicitat intervenția accesorie în proces, dar instanța i-a respins cererea. Decizia instanței este definitivă.

Acțiunea în contencios administrativ a fost deschisă de Mihaela Alina Stăetu, fost director al direcției de infrastructură din cadrul CNAPMC.

"Am fost luat prin surprindere de această decizie" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", Nicolae Dan Tivilichi.

Directorul general a fost convocat la Ministerul Transporturilor - acționarul majoritar al CNAPMC -, care va trebui să găsească o soluție. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7722 secunde