Administrația portului Constanța a blocat în justiție executarea silită

529
Administrația portului Constanța  a blocat în justiție executarea silită - vasiledeacuexecutorjudecatoresc1-1332778687.jpg
Pe data de 12 martie 2012, executorul judecătoresc Vasile Deacu a înaintat administrației portuare o notificare prin care îi cerea să pună în aplicare o mai veche hotărâre judecătorească privind accesul liber al salariaților în portul Constanța, cu autoturismele proprii.

Pe 26 martie, la ora 13, la împlinirea termenului de zece zile, executorul judecătoresc s-a prezentat la sediul Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța împreună cu Petre Costel, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Portuare, și Mircea Burlacu - secretarul general al organizației.

După jumătate de oră, executorul a părăsit Gara Maritimă, fără să-și poată duce la bun sfârșit mandatul. "Administrația portua-ră a prezentat o suspendare provizorie, pe care instanța a dispus-o până la soluționarea unui dosar de contestație. Pentru moment nu se poate continua executarea. Din câte am înțeles, s-a formulat o contestație la executare și o contestație la titlu, privind lămurirea și întinderea dispozitivului. Așteptăm să vedem ce va spune instanța" - a declarat, pentru cotidianul "Cuget Liber", executorul judecătoresc.

"Ne vom judeca pe data de 9 aprilie și vom protesta în continuare, până la calendele grecești" - a declarat, la rândul său, liderul federației, Petre Costel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3081 secunde