Actor cunoscut, arestat pentru posesie de droguri. Nu este la prima abatare

300
Actor cunoscut, arestat pentru posesie de droguri. Nu este la prima abatare - savingprivateryan64478200-1547381431.jpg

Articole recomandate

Actorul Tom Sizemore, cunoscut pentru roluri din filme ca "Saving Private Ryan" (1998) și "Witness Protection" (1999), a fost arestat pentru posesie ilegală de droguri, potrivit The Hollywood Reporter.

Potrivit Burbank Police Department, actorul a fost oprit în trafic pe 5 ianuarie și, în urma unei percheziții, au fost găsite în mașina sa "diverse narcotice ilegale".

Sizemore a fost oprit de poliție pentru că circula fără numărul de înmatriculare din față, iar înregistrarea era expirată. El și bărbatul care se afla în mașină au fost eliberați după ce au plătit o cauțiune, scrie TMZ.

Actorul a mai fost acuzat în trecut pentru posesie de droguri și agresiune față de femei.

Anul trecut, el a fost dat în judecată în Utah de o femeie care susține că Sizemore a atins-o într-un mod nepotrivit, în timpul unei ședințe foto, pe când avea 11 ani.

Incidentul ar fi avut loc în timpul producției filmului "Born Killers", în 2003. Femeia cere despăgubiri de 3 milioane de dolari pentru că incidentul i-a creat stres post-traumatic și a făcut ca tânăra să devină dependentă de droguri și alcool.

Sizemore a negat acuzațiile "foarte îngrijorătoare", în 2017, când i-au fost aduse, spunând că nu ar atinge niciodată un copil într-un mod nepotrivit. Poliția a investigat în 2003 cazul, iar actorul nu a fost pus sub acuzare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4827 secunde