Accidente şi incidente pe mări şi oceane

113
Accidente şi incidente pe mări şi oceane - accidentesiincidente-1609086602.jpg

Articole de la același autor

În seara zilei pe 25 decembrie 2020, remorcherul „Tug Nuri 21” a luat foc, în timp ce se afla în Strâmtoarea Malacca, în zona de coastă a Malaeziei, la sud-vest de portul Dickson. Mai multe remorchere au venit în ajutor. Cei șapte membri ai echipajului au fost evacuați și sunt în siguranță, iar focul a fost stins.

Un marinar a fost accidentat mortal în timpul unei operațiuni de încărcare

Un membru al echipajului de pe cargoul de mărfuri generale „Paderewski” a murit din cauza unei răni grave, suferită într-un accident tragic. Acesta s-a petrecut în timpul operațiunii de încărcare a unor mărfuri de mari dimensiuni, pe data de 20 decembrie 2020, în portul Baltimore. Marinarul ajuta la reamplasarea pontonului pe puntea navei, când a fost prins între ponton și structura navei.

Incendiu pe un trauler georgian

Un incendiu a izbucnit la bordul traulerului georgian „Sveaborg”, în după-amiaza zilei de 24 decembrie 2020, în timpul lucrărilor de întreținere. Nava se afla în Las Palmas, Insulele Canare, unde fusese andocată din data de 18 decembrie. Incendiul a fost pus sub control de echipele de pompieri. Trei dintre membrii echipajului au fost găsiți morți. Alți patru au fost afectați de fumul inhalat, doi dintre ei fiind duși la spital.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.4049 secunde