Accidente și incidente pe mări și oceane

277
Accidente și incidente pe mări și oceane - incidentepemarisioceane-1548688839.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale olandez "FWN Solide" a intrat în coliziune cu spărgătorul de gheață finlandez "Kontio", în apropiere de Oulu, Finlanda, în nord-estul Golfului Bothnia. Nava comercială a suferit o spărtură în prova, la bulb, dar nu s-a raportat pătrunderea apei la bord și nici scurgeri de poluanți în apele mării. În schimb, spărgătorul de gheață nu a suferit nicio avarie.

x x x

Ferry-boat-ul "Cruise Bonaria" s-a ciocnit cu ferry-boat-ul "Athara", în portul Olbia, din Sardinia, Italia, în timpul manevrei de plecare. Incidentul s-a produs în condiții meteorologice nefavorabile. "Cruise Bonaria" a scăpat de sub control, deși manevra era asistată de remorchere. În urma impactului, ferry-boat-ul "Athara" a suferit avarii.

x x x

Bulk carrier-ul "Strategic Explorer" a eșuat pe râul Delaware, din SUA, în apropiere de Wilmington. Vasul a fost repus în plutire cu ajutorul a două remorchere.

x x x

În timp ce se afla în portul Livorno, Italia, legăturile la cheu ale portcontainerului "Maersk Sheerness" s-au rupt din cauza vântului puternic. Nava a pornit în derivă și a lovit portcontainerul "Chacabuco", care era acostat. Din fericire, niciunul dintre portcontainere nu a suferit avarii și, după inspecție, ambele nave au fost libere să părăsească portul.

x x x

Ferry-boat-ul "Causeway", care operează pe ruta Cairnryan - Larne, s-a desprins din legăturile de la cheu, în timp ce se afla în portul Larne, din Irlanda de Nord. Purtat de vânt, vasul a lovit cheul și a suferit o spărtură în pupa, deasupra liniei de plutire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5101 secunde