€ 4.7564
£ 5.5575
$ 4.2005

Mai multe ştiri online:

A luat naștere Coaliția pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor

Ştire online publicată Vineri, 26 Octombrie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
PRIAevents a organizat conferința Siguranța la incendiu a clădirilor, în data de 25 octombrie 2018. În cadrul ei s-a discutat despre modul în care vor fi implementate, în România, prevederile Directivei nr. 844/2018 privind performanța energetică a clădirilor și despre cum se poate îmbunătăți legislația de siguranță la incendiu în România.

În cadrul conferinței a fost lansată Coaliția pentru Siguranța la Incendiu a Clădirilor. Din ea fac parte Romania Green Building Council, EFdeN și EASA România.

Coaliția este în parteneriat cu Fire Safe Europe, cea mai importantă organizație care luptă pentru siguranța la incendiu a clădirilor, la nivel european. Coordonatorul asociației este Dorin Beu, președintele Romanian Green Building Council. Coaliția își propune să fie un partener de discuții al autorităților pentru îmbunătățirea legislației privind siguranța la incendiu a clădirilor, implementarea regulilor deja existente și să aducă în atenția publicului importanța siguranței la incendiu a clădirilor.

În UE au loc 5.000 de incendii zilnic! În România, o mare parte a clădirilor nu au certificat de siguranță la incendiu, incluzând cea mai mare parte a unităților de învățământ. Normativul tehnic P118/1999 privind siguranța la incendiu a clădirilor e vechi de aproape 20 de ani.

(I.T.C.)

Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6883 secunde