€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

A început Tinimtex! Constănțenii au dat năvală încă din prima zi

Ştire online publicată Joi, 13 Septembrie 2012. Autor: Anca CHICU
Această ediție a Tinimtex, care a început de ieri, în stațiunea Mamaia, pare-se că a fost foarte așteptată de constănțeni, dar și de agenții comerciali de aici și din țară.


Ieri, la amiază, deja era agitație mare atât în Pavilionul Expozițional, cât și în cortul amenajat în imediata apropiere a acestuia, dar și la Doina și Victoria, acolo unde, ca de fiecare dată, găsim producătorii și comercianții de încălțăminte și de marochinărie.
Mândria ediției din această toamnă a Tinimtex o reprezintă însă parterul Pavilionului Expozițional, acolo unde sunt 100% producători autohtoni, o premieră de altfel. Găsim în acest salon articole pentru toată lumea, de la costume și cămăși pentru domni, la rochii, sacouri, bluze și absolut tot ceea ce este necesar unei doamne pentru a face față toamnei și iernii, de acum. Că tot veni vorba de iarnă, constănțenii care se dau în vânt după blănuri sunt așteptați la cortul de lângă Pavilion, acolo unde sunt expuse sute de modele!
Și pentru cei mici, care în câteva zile încep grădinița și școala, se găsește cam tot ceea ce este necesar, la capitolul textile, așadar cei care au prichindei acasă nu ar face rău să viziteze și standurile de la etajul Pavilionului, știut fiind faptul că puțini sunt expozanții care fac rabat de la calitate.

Când vine vorba de prețuri, părerile sunt împărțite, ca de fiecare dată. O parte dintre producători chiar au venit cu solduri serioase la articolele din colecția toamnă - iarnă 2011, contrar așteptărilor, iar constănțenii nu au rămas deloc pasivi în acest caz.

Oricum, vizitatorii au de unde alege și ce vedea. În total expun 285 de firme, 32 fiind la prima participare, pe o suprafață totală de 7.000 de metri pătrați. 19% dintre ele sunt din București, 12% din Constanța și 7% din Brașov. Au venit însă la Mamaia firme din aproape toate județele țării.

Tinimtex mai poate fi vizitat astăzi, vineri și sâmbătă, între orele 10.00 - 20.00, iar duminică, 16 septembrie, între 10.00 - 16.00.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7801 secunde