A început Denta & Pharma 2012!

612
2

Articole de la același autor

Constănțenii, fie medici sau nu, pot vizita de ieri expoziția specializată de echipamente, instrumente, accesorii și materiale stomato-logice Denta & Pharma 2012, organizată de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, prin SC Expolitoral, în colaborare cu Facultatea de Medicină Dentară. Aceasta este deschisă până pe 25 mai, inclusiv, la campusul nou al Universității Ovidius - Facultatea de Medicină.

Expoziția, aflată la cea de-a XI-a ediție, poate fi vizitată între orele 10.00 - 18.00.

Constănțenii găsesc aici de la banalii clești de extracție, truse consultative sau rășină pentru obturații definitive de canal, la pompe de aspirație, compresoare, scaune stomatologice, freze dentare, produse de îngrijire și igienă orală și multe altele.

"Am venit la expoziție pentru a prezenta tuturor medicilor stoma-tologi interesați noutățile importa-torului nostru în materie de unituri stomatologice, compresoare sau lasere dentare", a precizat Daniel Balotă, reprezentantul unei firme constănțene care se ocupă cu service-ul pentru aparatură medicală stomatologică de cabinet, tehnică dentară și distribuție de produse. Are așteptări mari în ceea ce privește vânzările, însă cât de bune vor fi rezultatele se va vedea după ce trage linie, la sfârșitul expoziției.

Surprize sunt și în materie de îngrijire și igienă orală. "Ca noutate, am venit cu periuțe electrice cu mișcare de periaj tridimensională, cu cinci moduri de periaj, care comunică wireless cu un smart guide care ne ajută să vizualizăm timpul alocat periajului și hemiarcada pe care ne aflăm în acel moment. Au senzori de presiune pentru a nu produce leziuni în cazul în care se apasă mai puternic pe periuță", a precizat Tiberius Amplef, reprezentantul unei companii prezente la expoziție.

La mare căutare au fost, încă din prima zi, halatele pentru medici și asistente.

v v v

În cadrul acestei ediții a expoziției Denta & Pharma, Universitatea Ovidius - Facultatea de Medicină Dentară și Asociația Română de Sănătate Publică Orodentară organizează al X-lea Congres, cu participare internațională, de sănătate orodentară și management în Euroregiunea Mării Negre, dar și al II-lea Con-gres de ergonomie, prevenție și management performant în medicina dentară. De asemenea, în cadrul Facultății de Medicină Dentară au loc zilele acestea și diverse cursuri, conferințe, comunicări științifice.

Comentează știrea

www.candipharm.com
16 decembrie 2022
www.candipharm.com

www.candipharm.com

Morrisweinc
29 decembrie 2022
Morrisweinc

aralen generic aralen generic

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9879 secunde