€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

A fost votată conducerea Curții de Arbitraj Comercial Internațional

Ştire online publicată Vineri, 21 Septembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
La propunerea lui Mihai Daraban - președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Colegiul de conducere al instituției, reunit în ziua de 19 septembrie 2018, l-a reconfirmat pe prof. univ. dr. Ștefan Deaconu în funcția de președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional. Acesta a fost reales cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de cinci ani.

În cadrul aceleiași ședințe au fost votați și membrii Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, tot pentru un mandat de cinci ani. Noile prevederi stipulează atât pentru funcția de președinte, cât și pentru cea de vicepreședinte și de membru al Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional un mandat de cinci ani. În urma votului unanim, componența noului Colegiu de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional este următoarea: Ștefan Deaconu – președinte, Bazil Oglindă – vicepreședinte, membri fiind doctorul în drept, conferențiar universitar, avocat Claudiu Constantin Dinu, avocatul Sorina Olaru, doctorul în drept, avocat Cosmin-Cristian Vasile, doctorandul în drept transnațional, avocat Florian Nițu și avocatul Cornel Popa. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7622 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3968 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2954 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.854 secunde