€ 4.7581
£ 5.5051
$ 4.2739

Mai multe ştiri online:

A fost publicat noul regulament al UE privind TVA

Ştire online publicată Vineri, 09 Noiembrie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Regulamentul (UE) 2018/1541 care stabilește măsurile de consolidare a cooperării administrative în domeniul taxei pe valoarea adăugată a fost publicat în „Jurnalul Uniunii Europene”.


Regulamentul a fost adoptat în contextul sistemului actual de impozitare a schimburilor comerciale între statele membre, în vederea îmbunătățirii și simplificării instrumentelor de cooperare administrativă, combaterii fraudei și evaziunii în domeniul TVA, pentru a asigura o monitorizare eficace și eficientă a TVA aferentă tranzacțiilor transfrontaliere și a combate fraudele transfrontaliere precum și pentru luarea altor măsuri astfel cum este descris în Regulament.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3782 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1116 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6388 secunde