780 de elevi constănțeni au participat la proiectul organizat de BNR

166
780 de elevi constănțeni au participat la proiectul organizat de BNR - 780deelevi-1458490725.jpg

Articole de la același autor

În perioada 14 - 20 martie 2016, Banca Națională a României, în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale și Child and Youth Finance International (CYFI), a organizat o serie de activități pe teme financiar-bancare adresate tinerilor în cadrul programului "Global Money Week", se arată într-un comunicat de presă. 


Evenimentele s-au desfășurat în cadrul proiectului de educație financiară "Să vorbim despre bani și bănci", inițiat de BNR, și au fost organizate la nivelul întregii țări, în mediul urban și rural, cu sprijinul inspectoratelor școlare jude-țene și al Inspectoratului Școlar al Municipiului București.


În premieră, reprezentanți ai Asociației Analiștilor Financiari Certificați din România (CFA România) s-au alăturat echipelor BNR pentru a susține prezentări pe teme financiar-bancare în unități școlare din județele Teleorman, Giurgiu și Dâmbovița. La activitățile educaționale realizate în cursul săptă-mâni trecute, de către reprezentanții Agenției Constanța a Băncii Naționale a României au participat, alături de profesori, un număr de 780 elevi, din care 55 din ciclul primar, 295 din ciclul gimnazial și 430 din ciclul liceal. 


Este al treilea an consecutiv în care BNR participă la programul GMW, iar succesul activităților derulate în cadrul acestui parteneriat a fost recunoscut la nivel internațional prin câștigarea trofeului "Global Money Week" Award 2014 pentru Europa.


Parte integrantă a activității de comunicare externă a Băncii Naționale a României, proiectele educaționale au ca obiectiv creșterea nivelului de educație financiară a publicului, contribuind la o mai bună înțelegere și la o evaluare corectă a unor aspecte economice și financiare, se arată în comunicat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Martie 2016
Stire din Economie : Leul a sunat retragerea
Pagina a fost generata in 1.8663 secunde