€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

600.000 de persoane fizice au depus declarația unică

Ştire online publicată Vineri, 27 Iulie 2018. Autor: Ion TIȚA-CĂLIN
Termenul limită de depunere a decla-rației unice este 31 iulie 2018. Până în prezent a fost depusă de peste 600.000 de persoane fizice, din care 190.000 au transmis-o online, de 3,5 ori mai multe persoane decât anul trecut.


Declarația poate fi transmisă prin intermediul aplicației online, care poate fi accesată la adresa https://declunica.anaf.ro/, cu numele de utilizator și parola contului personal din Spațiul Privat Virtual, prin certificat digital calificat sau prin intermediul portalului e-guvernare.ro. De asemenea, se poate depune și în format hârtie direct la registratura administrațiilor fiscale ale ANAF sau prin poștă, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire.


Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care realizează, individual sau într-o formă de asociere, venituri din România și/sau din străinătate și de cele care datorează impozit pe venit și contribuții sociale obligatorii. Persoanele care nu realizează venituri și aleg să plătească contribuția de asigurare de sănătate au, de asemenea, obligația de a depune declarația unică.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8795 secunde