60 de hotelieri de pe litoral țin cu dinții de sezonul estival

698
60 de hotelieri de pe litoral țin cu dinții de sezonul estival - hotel-1314985134.jpg

Articole de la același autor

Majoritatea agenților economici de pe litoral pot începe să tragă linie, căci sezonul estival 2011 practic s-a sfârșit. Prin stațiuni, deja de săptămâna trecută se simte că toamna a venit. Totuși, dacă vremea nu va face figuri, cel puțin trei, poate chiar patru săptămâni mare parte a hotelierilor de pe litoral vor fi nevoiți să nu lase garda jos deoarece este foarte probabil ca destui turiști să le treacă pragul. Principalul motiv, și poate singurul: prețurile mai mult decât bune. Iar cei care au reușit să pună mâna pe bilete în prima serie, care a ajuns pe 1 septembrie la mare, chiar au tras lozul câștigător. Au parte de vreme numai bună de plajă și de apă încă nu foarte rece. Pe scurt, un concediu cât se poate de plăcut.
Aceste prețuri mici despre care vă spuneam sunt valabile pentru bună parte a hotelurilor de pe litoral datorită înscrierii acestora în progra-mului "Mini prețuri de vacanță - Litoralul pentru toți", ediția de toam-nă, ce se desfășoară în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.
Acesta a fost lansat de Asociația Litoral - Delta Dunării, Federația Patronatelor din Turism (FPTR), patronatele de pe litoral și patronatul ANAT.
Programul este susținut și promovat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism - ANAT și patronatele hoteliere de pe litoral.
Potrivit reprezentanților Asociației Litoral - Delta Dunării și ai FPTR, până în prezent sunt înscrise în program aproximativ 60 de hoteluri. Acest lucru înseamnă că 5.000 de turiști/serie pot petrece o vacanță la mare la bani cu care în plin sezon estival ar fi stat în stațiuni o zi, două, în cele mai bune cazuri.

Vacanțe - chilipir la cinci stele
Programul "Mini prețuri de vacanță - Litoralul pentru toți" se remarcă din nou printr-o ofertă variată, care cuprinde hoteluri de la o stea, la cinci stele. Turiștii scot din buzunare, începând cu această lună, pentru șase nopți de cazare, doar 179 lei la un hotel de o stea, fără mic dejun, 209 lei la un hotel de două stele, tot fără mic dejun (279 lei cu mic dejun), sau 249 lei la trei stele, fără mic dejun (379 cu mic dejun inclus).
Pentru patru și cinci stele prețurile cresc ușor. O vacanță de șapte zile costă, în primul caz, 439 lei/persoană, respectiv 549 lei. Micul dejun este inclus în acest preț. Așadar, un cuplu ar trebui să achite pe cazare, la cinci stele, aproape 1.100 lei pentru un sejur de șase nopți. În august, rezervarea unei camere, direct la recepție, ajungea (la cinci stele), la peste 220 de euro/noapte. Cei drept, pe litoral nu mai sunt la ora aceasta evenimente deosebite la care să poată participa turiștii însă, cel puțin în cazul hotelurilor cu multe stele, facilitățile oferite sunt destule.
"Așa cum s-a procedat de fiecare dată, turiștii care cumpără acest pachet beneficiază de un voucher de atracții - intrare gratuită la unul dintre obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea: Acvariu, Muzeul de Istorie și Arheologie, Muzeul de Artă Constanța și Muzeul de Artă Populară Constanța. Accesul la aceste obiective turistice va fi făcut pe baza voucher-ului primit la achiziționarea pachetului turistic, de la orice agenție ANAT din țară", au precizat reprezentanții ANAT și FPTR.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6629 secunde