40 milioane de euro, pentru IMM-urile din România

259
40 milioane de euro, pentru IMM-urile din România - 40milioane-1535647428.jpg

Articole recomandate

Banca pentru Comerț și Dezvoltare a Mării Negre (BSTDB) a anunțat, ieri, creșterea finanțării puse la dispoziția IMM-urilor din România printr-o facilitate de 40 de milioane de euro acordată Alpha Bank România, informează un comunicat de presă al instituției financiare.

Facilitatea va fi utilizată pentru finanțarea investițiilor și asigurarea capitalului de lucru necesar IMM-urilor românești care activează în sectoarele industrie, producție, agricultură sau servicii.

"Sprijinirea dezvoltării sectorului IMM-uri în regiunea Mării Negre este una din prioritățile strategice ale BSTDB. Suntem încântați să demarăm cooperarea cu Alpha Bank România pentru a îmbunătăți accesul la capital al IMM-urilor românești și a ajuta astfel la crearea de locuri de muncă, capacități sporite de export și sprijinirea creșterii economice", a declarat președintele BSTDB, Dmitry Pankin.

"Parteneriatul cu BSTDB este în linie cu sprijinul oferit de bancă pentru dezvoltarea segmentului IMM-urilor", a declarat la rândul său vicepreședintele Alpha Bank România, Periklis Voulgaris.

Această operațiune va duce finanțarea totală oferită de BSTDB în sprijinul IMM-urilor din România la peste 100 de milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5667 secunde