35 de hotelieri de pe litoral au tăiat prețurile. Mamaia, cea mai căutată stațiune

214
35 de hotelieri de pe litoral au tăiat prețurile. Mamaia, cea mai căutată stațiune - mamaia-1378157523.jpg

Articole de la același autor

Ieri a început ediția de toamnă a programului special "Litoralul pentru toți", în cadrul căruia, spun reprezentanții Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), 11.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe la prețuri reduse.

Mamaia este stațiunea cea mai căutată și de turiștii mai tomnatici. "Până acum s-au înscris în program 35 hoteluri din toate stațiunile de pe litoral, care pun la dispoziție un număr de 2.828 de locuri pe serie. Aceste locuri vor fi vândute în peste 75 de agenții din toată țara, ceea ce înseamnă că la sfârșit de sezon estival 2013 cel puțin 11.000 de turiști vor putea beneficia de vacanțe pe litoral la tarife reduse. Pentru prima serie locurile au fost vândute în proporție de 80% în Mamaia și 60% în sudul litoralului", au precizat reprezentanții FPTR.

Detaliile privind hotelurile și agențiile incluse în acest program se găsesc pe site-urile FPTR, ANAT și Asociației Litoral - Delta Dunării. 

Reprezentanții FPTS dau de înțeles că ar trebui să se implice în acest program și Guvernul, primăriile sau măcar CFR-ul: "În derularea programului «Litoralul pentru toți» se implică, din păcate, doar patronatele din turism, tarifele de vânzare fiind de multe ori sub costurile de exploatare. Deși nu există niciun suport din partea Guvernului, a primăriilor sau a CFR-ului cu privire la reducerea taxelor aferente acestui program sau a biletelor de călătorie, acest proiect continuă și în această toamnă, fiind o obligație morală față de românii care așteaptă să se înscrie în fiecare ediție pentru a profita de tarifele scăzute". 

Tarifele maximale propuse pentru oferta specială pentru șase nopți de cazare pornesc de la 205 lei de persoană, la hotel de o stea, și ajung la 605 lei, la hotel de cinci stele, cu mic dejun inclus. 

Pentru sejururile all inclusive, prețurile pentru cinci nopți de cazare pleacă de la 765 lei de persoană, la hotel de trei stele, și ajung la 985 lei, la hotel de cinci stele.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4996 secunde