21 septembrie, ultima zi în care se depun cereri pentru vacile din zonele defavorizate

233

Articole de la același autor

Reprezentanții Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Constanța (APIA) reamintesc potențialilor beneficiari că 21 septembrie 2012 este termenul limită de depunere a cererii de plată aferentă anului 2012, în cadrul schemei de ajutor specific acordat producătorilor de lapte și de carne de vită din zonele defavorizate, finanțată din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA).


De acest sprijin comunitar pot beneficia producătorii agricoli constituiți potrivit prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 44/2008 - crescători de vaci de lapte și/sau de bivolițe de lapte și/sau de taurine din rase de carne și/sau metișii cu rase de carne.

Solicitantul trebuie să depună o singură cerere pentru toate ex-ploatațiile deținute (cu cod de la ANSVSA), la centrul județean APIA pe a cărui rază teritorială se află exploatația cu cel mai mare număr de animale. 

Iată și care sunt condițiile de acordare generale: exploatațiile sunt localizate în zonele defavorizate din România, bovinele din exploatațiile pentru care beneficiarul solicită ajutor specific sunt identificate și înregistrate în Registrul Național al Exploatațiilor - RNE, dețin registrul individual al exploatației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8721 secunde