126 de autoturisme, "pericol public"

588
126 de autoturisme,
Doar în luna mai, echipajul de control trafic al RAR Constanța a depistat 126 de vehicule, din cele 150 controlate, neconforme din punct de vedere tehnic pentru a circula pe drumurile publice.
Potrivit reprezentanților RAR Constanța, în urma controlului tehnic din punct de vedere al siguranței rutiere au fost depistate 105 autovehicule cu probleme. Defecțiunile cele mai des întâlnite au ținut de sistemul de frânare, de rulare sau direcție, ori de instalația electrică de iluminare.
În urma controlului tehnic, din punct de vedere al pericolului iminent în funcționare - jocuri la sistemul de direcție, ineficacitate la sistemul de frânare - au fost depistate 57 de autovehicule neconforme.
În luna mai, au fost depistate, de asemenea, și trei autovehicule cu ITP expirat.
"S-au întocmit 116 procese verbale de contravenție, au fost efectuate 89 de rețineri ale certificatelor de înmatriculare și șase rețineri ale permisului de conducere", au precizat reprezentanții RAR Constanța.
Aceștia au atenționat că, în pe-rioada următoare, RAR Constanța, alături de Poliția Rutieră și Autoritatea Rutieră, va desfășura acțiuni specifice de depistare a vehiculelor neconforme din punct de vedere tehnic, în baza calendarului de activități stabilit de comun acord și a procedurilor legale în vigoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4698 secunde