Ziua Porților Deschise în cinci porturi din Dobrogea

227
Ziua Porților Deschise  în cinci porturi  din Dobrogea - ziuaportilordeschise-1533654064.jpg

Articole de la același autor

Zeci de nave și ambarcațiuni militare își vor aștepta sâmbătă, 11 august, vizitatorii în porturile Constanța, Mangalia, Brăila și Tulcea, iar duminică, 12 august, la Galați. În cele două zile, marinarii militari au pregătit programe interactive, cu jocuri și concursuri tradiționale marinărești, dar și multe alte surprize.

În Portul Militar Constanța, între orele 9 și 18, submarinul "Delfinul", Nava-Școală "Mircea", fregata "Regina Maria", o navă purtătoare de rachete, un dragor maritim, o navă maritimă hidrografică, un monitor fluvial, o navă purtătoare de artilerie, o corvetă, un dispozitiv mobil de lansare rachete, un puitor de mine, un elicopter Puma Naval și două remorchere multifuncționale vor fi pregătite pentru a primi vizita publicului. Pe dană, vor fi pregătite expoziții de tehnică, armament și echipamente utilizate de specialiștii Centrului 39 Scafandri, Direcției Hidrografice Maritime, Regimentului 307 Infanterie Marină, Centrului 110 Comunicații și Informatică, dar vor fi și standuri expoziționale ale instituțiilor de învățământ militar de marină și ale Muzeului Național al Marinei. Fregata "Mărășești" va fi acostată pentru vizitare la Terminalul Pasagere. Accesul publicului în portul Constanța se face pe la Poarta 1 bis.

Porturile militare Mangalia și Tulcea vor putea fi vizitate în intervalul orar 10.00 - 13.00, iar, la Brăila, navele militare își vor primi vizitatorii pe faleză, între orele 10 și 13.00. Marinarii militari fluviali vor ajunge cu navele duminică, 12 august, la Galați, în zona Palatului Navigației. Acestea vor putea fi vizitate în intervalul orar 9.00 - 13.00.

La Muzeul Național al Marinei Române, intrarea va fi gratuită sâmbătă, 11 august, și miercuri, 15 august, între orele 9 și 17.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5681 secunde