Ziua Marinei Române, sărbătorită la Constanța cu exerciții militare

415
1
Ziua Marinei Române, sărbătorită la Constanța cu exerciții militare - ziuamarinei2015-1439451432.jpg

Articole de la același autor

Turiștii prezenți pe litoral în week-end-ul 14-16 august vor avea ocazia să participe la unul dintre cele mai impresionate evenimente de la malul mării, prilejuite atât de sărbătoarea Sfintei Maria, cât și de Ziua Marinei Române. Pe lângă procesiunile și slujbele religioase, Constanța și Mangalia vor deveni scenele unor impresionate exerciții militare și manifestări artistice.

La Constanța, evenimentele încep de vineri, 14 august, când, între orele 10.10-11.00, la Monumentul Crucea Marinarilor de pe faleza Cazinoului, va avea loc o ceremonie militară și religioasă oficiată pentru cinstirea memoriei eroilor marinari și a celor care își dorm somnul de veci în adâncul apelor.

Sâmbătă, 15 august, între orele 10.00-12.30, faleza din fața Comandamentului Naval va găzdui impresionate aplicații militare. Evenimentul va debuta cu un ceremonial militar și religios, după care cei prezenți îl vor primi pe Zeul Neptun, care își va face apariția din largul mării. Vor urma apoi exercițiul naval FNR 2015, precum și o paradă navală.

Tot sâmbătă, între orele 13.00-15.00, în Portul Tomis, vor avea loc jocuri marinărești; iar după ora 21, cei prezenți vor putea asista la retragerea cu torțe pe itinerariul Comandamentul Flotei - Piața Ovidiu - Prefectura Constanța. 

Comentează știrea

DANIELA
13 august 2015
oferta

Oferta de lucru la domiciliu! Cautam colaboratori pentru postare anunturi! Cerinte:persoane serioase, cunostinte minime PC,rabdare si cca 3-4 ore pe zi timp liber. Se ofera scrisoare de recomandare ,contract de comision si toata instruirea necesara.Se cere si se ofera seriozitate! Va astept cu drag sa colaboram!Cereti INFO la e-mail:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 27 Aprilie 2015
Stire din Cultură-Educație : A MURIT Zeul Neptun
Pagina a fost generata in 0.4155 secunde