Năvodărenii știu să se distreze!

Zilele orașului Năvodari, petrecere și voie bună!

716
Zilele orașului Năvodari, petrecere și voie bună! - navodari-1312123863.jpg
Năvodărenii, dar și turiștii cazați în zonă, au arătat încă odată că știu să se distreze, în cele trei zile în care a fost sărbătorit orașul.
A avut și cine să-i antreneze! Stadionul "Flacăra" a fost gazda unor concerte de zile mari. Astfel, la Zilele orașului Năvodari au urcat pe scenă, vineri, Ana - Maria Cîrnu, Cristina Mușat, George Călin și Formația "President", Formația "Hai Noroc", Gelu Voicu și Taraful Lăutarii din Teleorman, Kătălin de la Buzău și Kristiana. Cireașa de pe tort, Anda Adam!
Sâmbătă, Alex Velea și Mihai Trăistariu au fost cei responsabili cu atmosfera, în Năvodari. Înaintea acestora au urcat pe scenă Denisa Lucan, Loreta Cazacu, Formația "Perla Mării", Liliana Bărăscu, Ion Drăgan, Laura Vass și Damany.
Duminică, ultima zi de sărbă-toare, dar nu cea din urmă, a fost poate și cea mai… distractivă. În rândul celor care au încântat năvodărenii s-au numărat și Petrică Mâțu Stoian, Constantin Enceanu, Radu Pietreanu și Lele cu Sasha. Alături de ei, Ovidiu Lipan Țăndărică, cu Formația 10 Prăjini și Stelu Enache.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5508 secunde