Vreți să vă mențineți bronzul mai mult timp?

210
Vreți să vă mențineți bronzul mai mult timp? - bronz2-1535117287.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă vă place să aveți un ten măsliniu, trebuie să știți că pielea expusă excesiv la soare riscă să sufere arsuri și în acest fel pot apărea și alte complicații. Tocmai de aceea, medicii constănțeni avertizează că, uneori, chiar și folosirea cremei cu factor de protecție ridicat nu asigură 100% protecție împotriva arsurii. Pielea arsă de soare este roșiatică, sensibilă la atingere și în timp se va exfolia.

Iată ce trebuie să faceți pentru a obține un bronz uniform și pentru a vă bucura cât mai mult timp de el. Specialiștii spun că dușul călduț, alternat cu cel rece contribuie la calmarea pielii iritate, după expunerea la soare. "Dacă pielea a început deja să se ia, folosirea unui exfoliant natural și blând ajută la îndepărtarea uniformă a stratului de celule moarte și îmbunătățește microcirculația la nivelul epidermei. Apoi, hidratarea este deosebit de importantă, atât prin consumul unei cantități optime de apă, cât și prin aplicarea de creme emoliente, care să înmoaie pielea expusă îndelung la soare. Regula spune că pentru fiecare oră de expunere la soare este bine să consumați în plus două pahare de apă. De asemenea, Aloe Vera sau cremele hidratante pe bază de Aloe Vera fac minuni în ceea ce privește hidratarea intensivă a pielii", au declarat specialiștii.

Nu uitați, odată ce pielea a fost expusă la soare, acoperiți-o periodic, pentru a-i da șansa să se răcorească și să se vindece. În același timp, este nevoie să purtați, neapărat, îmbrăcăminte lejeră, din fibre naturale, precum in și bumbac. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3743 secunde