Vreți să asistați în direct la o cerere în căsătorie?

187
Vreți să asistați în direct la o cerere în căsătorie? - cerereincasatorie-1532958540.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Vară din Jupiter își așteaptă spectatorii marți, 7 august, ora 21.00, la piesa de teatru "Cerere în căsătorie" de Cehov, un spectacol plin de ironie, umor, emoție. Având un puternic spirit rusesc și o libertate totală de exprimare, în prim-plan își vor face apariția trei personaje: tatăl, fiica și pretendentul acesteia.

Oare cine va câștiga supremația în marea luptă pentru dreptate, pământ și iubire? Vă propunem ca printr-o porție zdravănă de râs alături de Compania de Teatru Cristi Toma, să descoperiți ce valorează mai mult și ce aleg în final personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevărul?

Altfel spus, "cererea" lui Cehov este o farsă spumoasă care patinează între absurd și sublim. În aceeași Rusie (dar la alt conac) într-o perioadă în care munca pe câmp storcea trupurile oamenilor de energie și vodka le revigora, la conacul unor moșieri (tată și fiică) își face apariția un vechi vecin și prieten de familie.

El vine s-o pețească pe tânăra fată a moșierului, dar timiditatea și modul său tărăgănat (cu ocolișuri) de a-și destăinui gândurile îl face să provoace un întreg scandal, din care iese foarte șifonat și este alungat. Dar când fata află, de fapt, motivul vizitei sale, îl cheamă înapoi… Într-un final cei doi se căsătoresc lăsându-ne pe noi cu întrebarea: Cine va cânta în casa lor, cocoșul sau găina? Prețul unui bilet este 40 lei pentru adulți și 20 lei pentru copii mai mici de 12 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 28 Iulie 2018
Stire din Diverse : "Păzea că vine Apocalipsa" la Jupiter
Pagina a fost generata in 0.3683 secunde