Vrei să-ți ușurezi munca în bucătărie? Iată ce trebuie să faci
Articole recomandate
Nu mai vrei să plângi când tai ceapă? Vrei să cureți mai ușor coaja unui ou fiert? Descoperă câteva secrete de gătit care te ajută să devii un adevărat masterchef!
Unele trucuri îți pot ușura foarte mult lucrul în bucătărie. Descoperă câteva astfel de secrete de gătit care îți fac viața mai ușoară și te ajută să devii un adevărat masterchef în bucătărie, ne învață eva.ro.
Ceapa la congelator
Un truc numai bun ca să nu mai lăcrimezi atunci când tai ceapa este acela de a folosi congelatorul. Pune ceapa în congelator timp de 15 minute și astfel vei scăpa de această problemă.
Lămâia te ajută să cureți oul de coajă
Pune o felie de lămâie când fierbi un ou întreg. Specialiștii susțin că acest mic truc te va ajuta să îndepărtezi mult mai ușor coaja oului fiert. Același efect se poate obține și dacă adaugi o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu în apa în care fierbi oul. Alege trucul care îți este cel mai la îndemână!
Banana înlocuiește oul
Dacă vrei să prepari ceva dulce la cuptor și constați prea târziu că nu mai ai ouă, poți să folosești o banană. Reține că un ou îl poți înlocui cu o jumătate de banană pisată cu furculița.
Sare în cafea
Chiar dacă ți se pare foarte ciudat, specialiștii susțin că, pentru a obține o cafea delicioasă, trebuie să-i adaugi puțină sare și scorțișoară.
Cum să cureți rapid usturoiul
Dacă vei pune căpățâna de usturoi la microunde timp de 15 secunde, vei reuși să-i îndepărtezi mult mai ușor coaja.
Un truc ca să cureți ușor cartofii fierți în coajă
După ce ai spălat cartofii, se crestează coaja fiecărui cartof pe orizontală și se pun la fiert. La final se clătesc cu apă rece și coaja se va desprinde foarte rapid.
Comentează știrea
Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Articole pe aceeași temă
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Sâmbătă, 17 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Vineri, 09 Iunie 2017
Sâmbătă, 20 Mai 2017
Sâmbătă, 20 Mai 2017