Volkswagen își va schimba filosofia de design

243
Volkswagen  își va schimba filosofia de design - volkswagen-1384279851.jpg

Articole recomandate

Volkswagen se va îndrepta către o nouă filosofie de design, intuită în mare parte de conceptul Sportsvan, prezentat toamna aceasta în cadrul Salonului de la Frankfurt, scrie automarket.ro. Surse neoficiale susțin că oamenii din conducerea brandului au aprobat un proiect de modificare a filosofiei de design. "Este vremea să adoptăm o nouă înfățișare", susține aceeași sursă anonimă, care susține că viitorul design va păstra câteva elemente din actualul aspect, cum ar fi legătura dintre grilă și blocurile optice față.

Aceste detalii vor evolua, iar cel mai bun exemplu este conceptul Sportsvan, prezentat în luna septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Mai multe voci avizate au văzut în Sportsvan designul viitorului Golf Plus, varianta familistă a modelului german, programată să debuteze în martie, anul viitor, la Geneva.

Judecând după designul con-ceptului Sportsvan, putem deduce că aspectul frontal al viitoarelor modele VW va fi ceva mai îngust, cu o tendință de alungire a liniilor către părțile laterale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Mai este Duster-ul o mașină low-cost?
Miercuri, 13 Noiembrie 2013
Stire din Diverse : Subaru  va prezenta  noul model WRX
Pagina a fost generata in 2.2954 secunde