Expoziție de design vestimentar

Vino să vezi visul unei cochilii!

1956
3

Designul vestimentar nu înseamnă și nu se reduce doar la podiumuri, blițuri, manechine, ci poate "traduce" și povești, idei, vise. Acest lucru îl demonstrează creatorul Liliana Cornilă, care prezintă constănțenilor și turiștilor o expoziție cu totul specială și… altfel, o expoziție a cărei alcătuire dezbate metaforic "visul unei cochilii" și oferă un alt V.I.S. adică, "vesmânt", "idee", "stil".
Potrivit criticului de artă Alice Dinculescu, este de fapt o poveste de iubire. Este vorba despre o cochilie îmbătrânită, îngălbenită din cauza soarelui, uitată undeva pe un țărm de mare, care traversează trei etape, fiecare etapă fiind reprezentată de trei rochii, trei obiecte veșmânt. O cochilie care, plină de alge uscate, visează la cum era odată, visează la tinerețea ei, la dragostea ei și care, în cele din urmă, ajunge să renască în valurile mării.
Dacă măcar ideea vi se pare interesantă, atunci puteți vizita expoziția până pe 30 iulie, la galeria "Ion Nicodim", din cadrul Pavilio-nului Expozițional Mamaia.
Primii curioși deja au făcut acest lucru vineri, atunci când a avut loc deschiderea oficială. Atmosfera a fost destinsă de Mihai Trăistariu, Ionuț Galani și Mircea Cazan.



Comentează știrea

Mine
18 iulie 2011
completare

Atmosfera a mai fost destinsa si de un prieten al artistului, Cezar Petrovici, care a interpretat la sfarsitul manifestarii cateva melodii din repertoriul sau!

Liliana
18 iulie 2011
multumiri !

Cu tot respectul si din toata inima,tin sa-i multumesc domnului Cezar Petrovici, pentru surpriza placuta pe care mi-a facot-o , incantand publicul cu melodiile si glasul sau! Cu prietenie,Liliana.

Liliana
18 iulie 2011
scuzati

Scuzati-mi va rog greseala de tastare si gramatica a cuvantului"facut-o".Multumesc inca o data!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0235 secunde