Delia, despre noul sezon "X Factor":

"Vin foarte mulți copii incredibil de talentați"

183
Concurenții din noul sezon "X Factor" sunt mult mai încrezători în forțele lor, iar acesta - crede jurata Delia - este meritul noilor prezentatori, Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin. 


"Sunt nerăbdătoare, sunt foarte curioasă de aceste noi generații. Sunt copii care până acum nu au putut să se înscrie din cauza vârstei, acum au crescut și vin foarte mulți incredibil de talentați", spune Delia după prima săptămână de audiții pentru cel de-al optulea sezon "X Factor". "Mihai și Vlad sunt foarte implicați, își fac rolul foarte bine! Concurenții au parte de tratament preferențial în backstage. Sunt luați, li se face terapie, le fac cadouri, se iau în brațe, se pupă, o să vedeți!", adaugă Delia. 


Cel de-al optulea sezon "X Factor" se anunță plin de surprize încă de la început. Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin s-au alăturat echipei și vor căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Ștefan Bănică. Telespectatorii vor avea astfel și ei ocazia să decidă alături de jurați cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audițiilor. 


Noi povești spectaculoase, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa sunt scoase la iveală în noul sezon "X Factor", în curând, la Antena 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Iulie 2018
Stire din Diverse : Dobrogea  cu aromă de cafea
Pagina a fost generata in 1.4052 secunde