Viața ta sexuală scârțâie? Iată motivele

152
Viața ta sexuală scârțâie? Iată motivele - problemesex-1379078504.jpg

Articole recomandate

Sexul într-o relație nu înseamnă întotdeauna flutu-rași, artificii și plăceri infinite, ca atunci când partenerii se iau de mână pentru prima oară și pornesc împreună pe același drum. Începutul e simplu, plin de fericire și culoare, însă pe parcurs lucrurile se schimbă, iar plăcerea se pierde. Ce se întâmplă de fapt? Explicațiile pot fi infinite, însă cel mai adesea este vorba despre:

1. Lipsă de comunicare. Poate că la început, când dragostea vă orbise, nu băgaserăți de seamă că tu și partenerul aveți stiluri și dorințe contrare. Spre exemplu, o bună parte din-tre bărbați sunt pasivi, le place să stea întinși pe spate, în timp ce partenerele muncesc din greu. Lucrurile se schimbă după ce partenerii se transformă din porumbei îndrăgostiți într-un cuplu ușor plictisit.

Doamnele de mai devreme realizează că diviziunea muncii este inechitabilă și se simt frustrate, păcălite, neglijate, enervate. Lucru-rile sunt valabile și în cazul în care ele sunt pasive sau există alte detalii care nu-i plac celuilalt și care nu sunt comunicate.

Așadar, vorbiți deschis între voi, nu vă fie rușine să-i spuneți parte-nerului că pur și simplu nu vă excită sărutările franțuzești dimineața, sau orice altă nemulțumire.

2. Imagine de sine scăzută. Desigur, dacă vă este rușine să vă dezbrăcați din cauza burții, veți sta mereu cu stresul acesta și în loc să savurați momentul, în mintea voastră vor fi numai strategii de a vă ascunde în întuneric sau sub pătură. Faceți sport dacă nu sunteți mulțumiți de felul în care arătați, epilați-vă regulat dacă nu vreți să fiți prinse pe picior greșit și cumpărați-vă lenjerie sexy dacă simțiți că asta v-ar ajuta.

Anulați toți acei factori care vă influențează negativ comportamentul și vă împiedică să vă relaxați în intimitate.

La formarea complexelor privind înfățișarea contribuie din plin și atitudinea partenerului. Dacă nu vă face complimente sau vă critică în mod constant pentru felul în care arătați, căutați altul. Un om care vă distruge imaginea de sine nu vă va face niciodată fericită, nici în viața de zi cu zi, nici în intimitate.

3. Anxietate. Una dintre neînțelegerile care pot apărea într-un cuplu este legată de momentul la care cei doi parteneri hotărăsc să facă un copil. Dacă femeia este cea care vrea, iar bărbatul este cel care amână și nu se simte pregătit, atunci ea simte că viața sexuală nu prea mai are sens. Prin urmare, în loc să fie relaxată, sexy și dornică de plăcere, va fi anxioasă, veșnic lipsită de chef și morocănoasă.

Pe de altă parte, bărbatul va fi mereu stresat de gândul că ea nu mai dă atenție metodelor contraceptive, această sarcină căzând greu doar pe umerii lui.

(Sursa: www.csid.ro) 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Noi zone erogene, pentru  a alunga rutina
Sâmbătă, 14 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Scapă de complexul de inferioritate
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Cele mai dăunătoare obiceiuri zilnice
Vineri, 13 Septembrie 2013
Stire din Diverse : Fă-ți o familie până în 35 de ani!
Miercuri, 11 Septembrie 2013
Stire din Fun : Sex, mâncare și muncă
Pagina a fost generata in 1.518 secunde