€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:
În plin sezon de yachting

Velierii, luptă strânsă pentru câștigarea Cupei României

Ştire online publicată Luni, 16 Iulie 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
A doua etapă a Cupei României Alpha Bank 2018  s-a încheiat cu Regatta Ziarul Financiar, desfășurată, timp de trei zile, la Marina Limanu, cu un format de două curse inshore (traseu scurt) și două curse offshore (traseu lung). 


La clasa ORC A&B, echipajul Incognito și-a păstrat poziția de frunte obținută la competiția anterioară obținând și la această regată locul I, pe locurile al II-lea și al III-lea situându-se echipajele Hope, respectiv Simina. 


La clasa ORC C, podiumul a fost alcătuit din echipajele Adria (locul I), Pelican Racing (locul al II-lea) și Jackpot (locul al III-lea). 


Lupta pentru câștigarea Cupei României Alpha Bank 2018 rămâne una strânsă, echipajele cu miză la podiumul final având punctaje apropiate, informează Departamentul de Comunicare și Relații Publice al Federației Române de Yachting. 


Regatta Ziarul Financiar 2018 reprezintă a doua etapă din Cupa României, formată din cinci competiții. Următoarea regată de bărci mari, Regatta LifeHarbour se va desfășura în perioada 27-29 iulie și va putea fi urmărită de iubitorii sportului cu vele în zonele de faleză și plajă din Mangalia, Saturn. 


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7425 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3942 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.839 secunde