Vama Veche, sub lumini de Oscar!

309
1
Vama Veche, sub lumini de Oscar! - vama-1502379183.jpg

Articole de la același autor

Cel mai mare festival de arte vizuale din România ajunge, luna viitoare, la Vama Veche. Vama sub lumini de Oscar (VSLO) este deja la a opta ediție și se va desfășura între 18 și 27 august. 


Anul acesta, Vama redevine ce a fost odată, prin ochii fotografilor și ai celorlalți participanți la festival. Sub lumini de Oscar, satul pescăresc de odinioară se transformă într-un punct cultural important, cu seri de teatru, concerte, proiecții gratuite de film pe plajă, expoziții de fotografii inedite și târg de echipamente foto.
 
De asemenea, în ediția a opta, vor avea loc cursuri de fotografie de stradă, instantanee cotidiene, 4x4 mud photography, fotografie conceptuală, fotografie de nud (doar pentru fotografii cu vârste de peste 18 ani), fotografie de produs, portret de mireasă, fotografie de observare cu telefonul mobil sau cursuri de retușare a imaginilor în Photoshop. 


Lectorii care predau sau care fac prezentări sunt profesioniști în lumea imaginii și fotografiei, nume recunoscute pe plan național și chiar pe plan internațional, precum Marian Sterea, Nicolae Coșniceru, Cristian Crisbășan, Michail Moscholios (Grecia), Olav Urdahl (Norvegia), Tim Hahne (Germania) sau Chris Suspect (SUA). 


De asemenea, se vor organiza cursuri gratuite de film, teatru, pictură și modelaj tradițional, cu lectori specializați. 


Comentează știrea

cursurigratisonline
16 august 2017
cursuri gratis online

pentru cei interesati de cursuri gratuite www.cursurigratisonline.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4939 secunde