Vacanța perfectă la "grădina botanică" Margo din 2 Mai

270
Vacanța perfectă la

Articole de la același autor

Departe de agitația Constanței, la 2 Mai, turiștii descoperă o "grădină botanică" în miniatură: Casa Margo, unde se vor relaxa precum în mijlocul naturii. 


Concepută sub forma unui complex, incluzând pensiune, restaurant și terasă, Casa Margo este destinația ideală pentru familiile care doresc să petreacă o vacanță de vis. Pensiunea dispune de 28 de locuri, iar dotările sunt la nivel de trei stele.

Punctul forte al complexului îl reprezintă terasa, creată, după cum ne spune managerul Eugenia Sîntion, sub forma unei veritabile "grădini botanice". Practic, vă veți savura friptura, berea rece sau înghețata în mijlocul naturii, printre floricele viu colorate și arbuști super-îngrijiți. 


Revenind la bucătărie, la Casa Margo veți servi mâncăruri tradiționale românești, precum și diferite feluri de produse din pește proaspăt, atât de apă dulce, cât și de mare. 


"Masa se servește în regim a la carte, dar există și un meniu fix. Toate produsele, fie că e vorba de fripturi sau preparate din pește, sunt proaspete și sunt pregătite de o echipă de bucătari calificați, cu experiență de 40 de ani, foști lucrători în hotelurile Amfiteatru, Panoramic sau Belvedere", a declarat, pentru "Litoral", Eugenia Sîntion. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0489 secunde