€ 4.7612
£ 5.3976
$ 4.256

Mai multe ştiri online:

Vacanță la Complexul Turistic Perla Venusului. "Ne simțim excelent!"

Ştire online publicată Sâmbătă, 18 August 2018. Autor: Sorin MIHALACHE
Cele mai „încinse“ meciuri de volei sau fotbal pe plajă, cele mai tari sesiuni de salsa, zumba și aqua gym din sudul litoralului le întâlniți la Complexul Turistic Perla Venusului, capitala distracției de pe „planeta“ Venus.

Situat la ieșire din stațiune, spre Mangalia, Complexul Turistic Perla Venusului oferă condiții excelente de cazare și masă, dar mai ales de agrement. Atât cei mici, cât și părinții lor sunt angrenați, de dimineață și până seara, în diverse activități, totul sub „comanda” responsabilului cu voia bună, Cristian Pietricică, și a maestrului Gheorghe Gheorghiu, la ale cărui concerte sunt invitați turiștii de pe întreg litoralul.

Pentru cei mici, gazdele au amenajat locuri speciale de joacă, cu ateliere de creație, leagăne, balansoare și unde pot deprinde arta picturii și a nisipului colorat.

Cât îi privește pe cei mari, nu există nicio secundă de plictiseală! Pe întreaga perioadă a zilei, pe plajă sau în apa mării, ei sunt angrenați în jocuri și concursuri (fotbal, volei, table etc.) cu premii, iar seara se încheie fie la focul de tabără, fie pe terasă, la o bere și-o poveste, fie pe terenul de tenis, dotat inclusiv cu instalație de nocturnă.

★ ★ ★

„Cred că este al 10-lea an consecutiv în care vin la Perla Venusului și sunt convinsă că, mulți ani de acum încolo, vacanțele mi le voi petrece aici. Plaja este una de calitate, curată, ireproșabilă, cu nisip fin, mâncarea este ca la mama acasă, iar de ospitalitatea gazdelor nici nu mai vorbesc. Fac totul ca să te simți excelent! Iar activitățile de agrement organizate, zilnic, pentru turiști diferențiază acest complex de celelalte de pe litoral”, ne-a declarat Ioana, o turistă venită din Piatra Neamț, pe care am întâlnit-o stând relaxată, sub umbreluțe.

★ ★ ★

„Oferim în complexul nostru turistic toate facilitățile necesare unui concediu de vis. Avem cea mai bună plajă din stațiune, o linie de autoservire cu mâncăruri delicioase, teren de tenis, locuri de joacă pentru copii, iar la concerte toată lumea este invitată”, a declarat proprietarul Complexului Turistic Perla Venusului, Dragoș Dima.

Complexul Perla Venusului este situat în stațiunea Venus, la 50 metri de mare. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 20 mai Foto : Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București 37464 vizite, 0 comentarii Vine! Foto cu Radu Mazăre în cursa TAROM Paris - București
Actual
ieri, ora 11:35 Foto : Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță 2166 vizite, 0 comentarii Veste bună pentru români. Când se anunță următoarea minivacanță
Politică
marti, 21 mai Foto : UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova 1920 vizite, 0 comentarii UPDATE. Radu Mazăre, dus la Penitenciarul Rahova
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.9157 secunde