€ 4.7625
£ 5.4024
$ 4.2638

Mai multe ştiri online:

V-ați pregătit pantofii de dans? Haideți la salsa!

Ştire online publicată Marţi, 07 August 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Săptămâna aceasta simțim salsa și dansăm la fel. De ce? Pentru că cel mai așteptat festival latino de la noi din țară poposește, din nou, pe litoral, în perioada 6-12 august, la Clubul „Dor“ din Vama Veche. Ca și în anii trecuți, concursul „Romania Latin Dance Cup“ se împarte pe două secțiuni. 


Prima va începe astăzi, 7 august, când concurenții vor evolua în cadrul „Romania Latin Dance Cup Kids”, urmând ca cea de-a doua să aibă loc duminică, 12 august, când va avea loc „Romania Latin Dance Cup Adults”. 


Potrivit organizatorilor, câștigătorii locului I la cea de-a XIV-a ediție a Festivalului „Salsa Week” vor reprezenta România la Internațional „World Latin Dance Cup”. Fondat de Albert Torres, „World Latin Dance Cup” este cel mai mare și mai prestigios concurs de dans latino, cu peste 35 de țări reprezentate. Competiția se concentrează pe dansuri latino, incluzând stiluri de Salsa, Bachata, Kizomba și Tango în peste 70 de divizii. Cu o mulțime de jurați incredibili, spectacole fantastice, workshop-uri și dansuri sociale, acesta este cel mai mare eveniment internațional de acest gen al anului la nivel mondial.


Revenind pe plan local, Asociația Română de Dans, alături de Wilmark Dance Academy, va pune în scenă un spectacol latino extraordinar, în cadrul celei de-a XIV-a ediții a festivalului Romania Salsa Week 2018. Timp de șapte zile, participanții vor trăi „the real latin flavour” prin lecții de dans și show-uri demonstrative susținute de către cei mai apreciați artiști internaționali, de către campionii României, reprezentanții școlilor de salsa din țară și invitații speciali ai evenimentului. 


Festivalul Romania Salsa Week este dedicat iubitorilor de muzică și dansuri latino-americane din țară și străinătate, supranumit și „Vacanța salsiștilor”. Ca și în anii trecuți, atmosfera latino și surprizele pregătite de organizatori vor bucura participanții, care au dansat și concurat timp de o săptămână în competițiile de dans pregătite de Asociația Română de Dans și Wilmark Dance Academy. 


Una dintre marile surprize ale ediției de anul acesta este concertul live Grupo Extra, care va avea loc în cadrul Salsa Week Romania, miercuri, 8 august.


Printre artiștii internaționali de anul acesta amintim pe: Sophie Fox, Leon Rose, Eider Rua, Jessica&Manuel, Simone&Martina, Evgeni Markov&Nicole, Ibra Chavez, Pambos, Umbero Nocita, Maria Lopes, Hicham etc.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7709 secunde