Utilizatorii Facebook din Marea Britanie, taxați pentru mesaje trimise unor celebrități

94
Utilizatorii Facebook din Marea Britanie, taxați pentru mesaje trimise unor celebrități - facebook1-1365432341.jpg

Facebook a început să testeze și în Marea Britanie sistemul prin care utilizatorii pot să trimită, contra cost, mesaje unor persoane celebre, precum scriitorul Salman Rushdie, informează guardian.co.uk. Rețeaua de socializare Facebook a început în luna decembrie, în SUA, testele pentru un sistem prin care utilizatorii pot trimite contra cost mesaje persoanelor din afara cercului lor de contacte din rețea. Această strategie face parte din eforturile companiei de a identifica noi modalități de a-și crește veniturile.

Potrivit guardian.co.uk, Facebook a început să testeze acest sistem și în Marea Britanie, utilizatorii care vor să trimită mesaje unor persoane celebre - care nu se află în cercurile lor de prieteni - fiind taxați cu sume cuprinse între 71 de penny și 11 lire sterline. Astfel, pentru a putea să îi trimită un mesaj iubitei prințului Harry, Cressida Bonas, utilizatorii trebuie să plătească 71 de penny. Aceeași taxă le este impusă și celor care vor să îi trimită un mesaj lui Robert Peston, jurnalist la radiodifuzorul public britanic BBC.
 
Reprezentanții Facebook au confirmat experimentul, însă au precizat că nu a fost luată o decizie privind implementarea acestui sistem de plată la nivelul întregii rețele de socializare, scrie Mediafax.

 

Citeșe articolul integral...


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 26 Martie 2013
Stire din Diverse : Depresia, tratată pe Facebook?
Pagina a fost generata in 1.9325 secunde