Urzicile și beneficiile lor: elimină balonarea și combat anemia

502
Urzicile și beneficiile lor: elimină balonarea și combat anemia - urzici-1488546997.jpg

Articole recomandate

Unele dintre cele mai importante beneficii pentru sănătate ale urzicii includ capacitatea sa de a detoxifia organismul, de a îmbunătăți eficiența metabolică, stimularea sănătății sistemului imunitar, creșterea circulației, îmbunătățirea nivelul de energie, minimizarea simptomelor menopauzei, vindecarea bolilor de piele.


Gama largă de substanțe nutritive benefice găsite în urzică reprezintă un detoxifiant ideal pentru organismul nostru. Ca substanță diuretică, urzica poate asigura, de asemenea, eliminarea rapidă a toxinelor din organism. Urzica poate îmbunătăți eficiența absorbției de nutrienți a intestinului, asigurându-se că procesele digestive funcționează fără probleme, prevenind astfel acumularea de toxine periculoase.


Combinația de vitamina C cu conținutul ridicat de fier din urzică face ca aceasta să fie ideală pentru stimularea producției de celule roșii din sânge. 


Pentru femeile în curs de menopauză, urzica este de asemenea utilă deoarece poate asigura o tranziție lină și acționează ca un material de restaurare, astfel încât trecerea hormonală nu este la fel de dramatică în organism, scrie csid.ro


Urzica este o substanță stimulatoare, ceea ce o face foarte eficientă împotriva diferitelor stări inflamatorii, cum ar fi artrita sau durerile musculare cronice. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4712 secunde