UPDATE. Omar Hayssam a fost transferat la penitenciar

85
UPDATE. Omar Hayssam a fost transferat la penitenciar - omarhayssam-1374568593.jpg

Articole recomandate

Procesul în care Omar Hayssam este acuzat de înșelăciune și delapidare a fost amânat, în această dimineață, pentru 31 iulie, din lipsă de procedură. Deși au trecut trei zile de la întoarcerea lui Hayssam în țară, nici până la această oră nu se știe unde se află sirianul. Astfel, în lipsa inculpatului și a avocatului acestuia, dosarul nu s-a putut judeca. Mai mult, Administrația Națională a Penitenciarelor și Poliția Capitalei au comunicat Tribunalului București că sirianul nu este în unitățile lor.




La începutul ședinței de judecată a fost citit referatul cauzei, iar grefierul a anunțat că la dosar, în urma unor demersuri făcute luni de Tribunalul București în vederea citării lui Omar Hayssam, prin intermediul ANP și Poliției Capitalei, cele două instituții au remis răspunsuri prin care arată că "nu se știe locul în care se află" sirianul. În acest context, informează MEDIAFAX, avocații inculpaților au cerut amânarea judecării cauzei, pe motivul lipsei procedurii de citare cu Omar Hayssam, completează realitatea.net.


UPDATE  Omar Hayssam a fost transferat la un penitenciar, potrivit unui comunicat a Administrației Naționale a Penitenciarelor.  Hayssam s-a aflat, din 19 iulie, în custodia Poliției Române,  într-un centru de reținere și arest preventiv a Poliției Române pe baza celor trei mandate emise pe numele său, informează Realitatea TV. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.437 secunde