Unde aleg constănțenii să evadeze de Crăciun

679
1
Unde aleg constănțenii să evadeze de Crăciun - piatadecraciunbudapesta-1323458265.jpg

Articole de la același autor

Odată cu venirea Crăciunului sosesc și exploziile de oferte de vacanță. În perioada sărbătorilor de iarnă, preț de câteva zile cei mai mulți români au ales anul acesta să evadeze spre destinații precum Budapesta, Viena, Praga, Munchen și Londra, potrivit datelor paravion.ro.

Budapesta
Cea mai vestită destinație în topul preferințelor constănțenilor pentru luna decembrie este Budapesta, fiind totodată și cel mai râvnit oraș din toată Europa. Ungaria rămâne și în acest an pe locul întâi, din prisma pachetelor convenabile pe care le oferă. Pentru această destinație un pachet costă în jur de 180 de euro de persoană și include transport cu autocarul, trei nopți de cazare cu demipensiune la un hotel de trei stele.

Viena
Din luna noiembrie și până la Crăciun, cele mai frumoase locuri din Viena vor transpune pe străzile orașului, fermecătoare piețe de vacanță și odihnă. Mirosul prăjiturilor specifice de Crăciun și punch-ul fierbinte răspândesc atmosfera tipică de sărbătoare. Un pachet spre Viena costă în jur de 300 de euro de persoană în care sunt incluse trei nopți de cazare la hotel de trei sau patru stele, bilet de avion dus-intors la Viena și taxele de aeroport.

Praga
Nici capitala Cehiei nu se lasă mai prejos, Praga devenind în luna decembrie prilej de sărbătoare și maraton de evenimente, de la concerte și piese de teatru, până la vizite la grădina zoologică. Cea mai mare piață și, totodată cea mai populară, este cea din vechiul Oraș, locul în care turiștii se pot plimba printre căbănuțele colorate ce comercializează tot felul de obiecte de artizanat, mâncare și băuturi calde. Un sejur de trei nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele și transport cu avionul tur-retur, ajunge să coste 324 de euro de persoană.

Londra
Londra se ține și ea pe linia de plutire, aducând delicii precum vinul fiert cu scorțișoară și plăcintele cu fructe confiate tradiționale. Prețul unui pachet ce include trei nopți de cazare cu mic dejun inclus, la un hotel de trei stele, și transport cu avionul, ajunge la 376 de euro de persoană.

Munchen
Muchen aduce turiștilor evenimen-te de vis direct în piața Marienplatz, în fața primăriei orașului. Cu ocazia Crăciunului, se amenajează câteva sute de căsuțe cu suveniruri, decorații, dulciuri sau jucării. Un pachet în această destinație costă în jur de 350 de euro de persoană și include trei nopți de cazare cu mic dejun la un hotel de trei stele și transport cu avionul dus întors.



Comentează știrea

gelu
10 decembrie 2011
criza sau ...

Parca era criza ,sau mai e de furat si de spaguit destul !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Decembrie 2011
Stire din Diverse : Cele mai scumpe cinci orașe din lume
Joi, 08 Decembrie 2011
Stire din Economie : Crăciun pe datorie
Pagina a fost generata in 1.263 secunde