Ultima fiță pe litoral: tratamentul cu aur pur

634
Ultima fiță pe litoral: tratamentul cu aur pur - goldfacial-1310663547.jpg

Articole de la același autor

Cine spune că prea mult răsfăț și… extravaganță strică? Cu siguranță nu cei care au în conturi sume cu ceva mai multe zerouri. Pentru aceștia, dar și pentru doamnele și domnișoarele (căci ele sunt, în mare, "publicul țintă") care vor măcar ocazional să facă ceva mai deosebit, un hotel de cinci stele din Mamaia vine cu o propunere mai mult decât… prețioasă.

În premieră într-un centru de îngrijire și relaxare de pe litoral, turiștii, dar și constănțenii pot beneficia de un tratament cu aur pur despre care se spune că face adevărate minuni. Acesta este susținut de rezultate deosebite și în zilele noastre, spun specialiștii, la secole distanță de la primele sale utilizări în arta îngrijirii faciale și corporale.

Cu siguranță toate doamnele și-ar dori un astfel de răsfăț. O mască cu aur de 24 de karate înlătură ridurile, te ajută să ai o piele mai tânără, mai suplă, mai luminoasă.

Gold Facial Treatment este perfecționat de o tehnologie japoneză inovatoare, care garantează puritatea aurului folosit, aspect esențial în obținerea unui rezultat superior.

Prețul unui astfel de tratament nu este unul exagerat de mare, însă cu siguranță nu este pentru buzunarul oricui. O ședință de tratament facial, care durează aproximativ două ore, ne costă 600 lei, iar dacă vrem ca nici decolteul nostru să nu rămână mai prejos, atunci trebuie să scoatem din buzunar 720 lei.

Specialiștii recomandă cinci ședințe de tratament anti-îmbătrânire pentru un efect uimitor însă, spun ei, se poate apela și la o ședință, ocazional, pentru un ten plin de prospețime.

v v v

Tratamentul cu aur a devenit celebru odată cu dezvăluirile istoricilor cu privire la metodele de întinerire folosite în Egiptul Antic și de dinastiile imperiale din China. Se spune că însăși Cleopatra dormea cu o mască de aur, iar împărătesele Chinei își masau fața cu foițe de aur.

Acesta este folosit în medicină și cosmetică datorită nontoxicității sale, proprietăților antiinflamatorii deosebite și dimensiunii foarte mici a atomului, care permite traversarea ușoară a barierei stratului de piele. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4136 secunde