Turneele verii, la Tenis Club Idu din Mamaia

267
Turneele verii, la Tenis Club Idu din Mamaia - tenis-1500555206.jpg
În perioada 1 - 3 august, pe zgura de la TC Idu din Mamaia, vor avea loc întrecerile celei de-a 16-a ediții a Cupei "Zilei Marinei Române", competiție dedicată marinarilor pasionați de sportul alb. 


Ulterior, între 14 și 19 august, aceeași arenă va fi gazda celei de-a 27 ediții a turneului "International Veterans Champs of Romania - Comvex", la care sunt așteptați cel puțin 150 de sportivi. Categoriile de vârstă acceptate pornesc de la +35 până la +70, iar premiile oferite de organizatori se ridică la suma de 4.500 euro. 


Ultima competiție a sezonului estival este programată în intervalul 28 august - 3 septembrie: cea de-a 7-a ediție a turneului challenger ITF Mamaia Idu Trophy-Comvex, Grade 2, dedicat probelor feminine de simplu și dublu, dotat cu premii totale în valoare de 25.000 euro. Pe lângă aspectul financiar, sportivele vor lupta și pentru puncte WTA. 


"Turneele verii sunt cele tradiționale, așa cum ne-am obișnuit sportivii de-a lungul anilor. Am încercat să creștem în grad turneul ITF Mamaia Idu Trophy-Comvex, din păcate nu s-a reușit acest lucru. Sperăm să reușim pe viitor. În continuare, organizăm turnee tuturor iubitorilor de tenis, indiferent de vârstă. Este un sport care te fascinează la orice vârstă și nu mai poți scăpa de «microb» odată ce te-a acaparat", a declarat managerul clubului din Mamaia, Alina Idu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5335 secunde