Turiștii străini, privați de un aeroport în Delta Dunării

4162
1
Turiștii străini, privați de un aeroport în Delta Dunării - c9d5550cc5ee1be86bea08e3ffc43926.jpg
Companiile aeriene de transport nu sunt interesate de ofertele privind includerea Aeroportului "Delta Dunării" Tulcea în circuitul internațional. Motivul ar fi acela că lipsesc studiile de marketing privind posibilul trafic pe aeroport, în lipsa lor companiile aeriene de transport refuzând ofertele aeroportului "Delta Dunării" Tulcea.
Deși sunt turiști care ar fi interesați de o escală sau punct de destinație în Delta Dunării, valorificarea potențialului zonei este practic anulată.
"Deocamdată, nimeni nu se arată interesat să facă escală sau punct de destinație Aeroportul Delta Dunării Tulcea, iar în acest moment există o corespondență cu absolut toți operatorii. Cei de la Tarom tot amână o întâlnire față-n față cu noi, ca și administratori ai Aeroportului", a declarat Victor Tarhon, președintele Consiliului Județean Tulcea, unui ziar local. Acesta a spus că ultimele discuții au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute cu directorul operațional al Companiei Blue Air, Gheorghe Răcaru. "Toți reprezentanții compa-niilor aeriene doresc un studiu de marketing, doresc să vadă care este potențialul zonei", a completat Tarhon, precizând că ar fi dispus să contribuie financiar la realizarea unor studii de marketing împreună cu companiile interesate să exploateze zona.
Aeroportul "Delta Dunăii" Tulcea este situat la 15 kilometri față de municipiul Tulcea. În prezent, aeroportul Tulcea este destinat uzului public, disponibil pentru aterizarea și decolarea aeronavelor în traficul intern și internațional de pasageri, marfă și poștă, a precizat Constantin Albu, directorul aeroportului "Delta Dunării" Tulcea.

Comentează știrea

chilotu'
16 iulie 2011
avioane

Shimbati militarii din conducerea aeroportului,in toti acesti anii au facut doar promisiuni,au furat si au incasat pensie si salariu.De ce nu au un contract de management !!??? Oare cine ai tine in brate si de ce !!!??? ALOOOOO OARE AUDE CINEVA ?????

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Septembrie 2009
Stire din Diverse : Mare cu miros de toamnă la Sulina
Pagina a fost generata in 0.2301 secunde