Excursii de o zi pe litoral

Turiștii pot ajunge cu vaporașul la Insula Ovidiu

8071
Turiștii pot ajunge cu vaporașul la Insula Ovidiu - 44a1266e4d281aaef1704b6e60524cce.jpg

Articole de la același autor

Cei care își petrec vacanța pe litoral, s-au bronzat deja și vor să schimbe decorul nu se vor plictisi, cu siguranță, pentru că județul Constanța oferă mai mult decât mare și plajă. Într-o singură zi puteți vizita, de pildă, mănăstirea și peștera Sfântului Apostol Andrei, dar și Izvorul Tămăduirii de la Dervent, din localitatea Ion Corvin. De asemenea, Monumentul de la Adamclisi este un loc plin de istorie și se află pe același traseu. Agențiile de turism de pe litoral oferă o astfel de excursie la prețul de 100 lei de persoană, însă, dacă sunteți cu mașina, va costa mai puțin și sunteți singurii stăpâni ai programului dumneavoastră.
O altă excursie care nu trebuie ratată este cea la Cramele Murfatlar, unde puteți vizita Muzeul Vinului și Viei și degusta vinurile atât de cunoscute. Dacă mergeți pe cont propriu nu vă costă mai mult de 30 de lei de persoană, dar, dacă alegeți serviciile unei agenții, plătiți 200 de lei de persoană, având inclus și un prânz, iar la plecare primiți cadou o sticluță cu vin de colecție.
De departe, cea mai frumoasă excursie poate fi o plimbare cu vaporașul pe Lacul Siutghiol până la Insula Ovidiu. Este unul dintre cele mai frumoase locuri ale litoralului românesc, fiind singurul obiectiv turistic care funcționează pe o insulă naturală. Prețul călătoriei cu vaporașul este de 20 de lei dus - întors pentru adulți și 15 lei pentru copii. Insula este plină de verdeață, iar cei care doresc să-și petreacă noaptea aici pot închiria o cameră în complexul turistic. Nu trebuie să ratați nicio masă la restaurant, mai ales dacă sunteți amatori de pește, pentru că meniurile de acest gen sunt punctul forte al bucătăriei de pe insulă. Nici copiii nu se vor plictisi în timp ce dumneavoastră luați masa pentru că există locuri de joacă special amenajate pentru ei. Plimbările cu vaporașul se fac zilnic, din jumătate în jumătate de oră, astfel că vă puteți întoarce în stațiune oricând doriți. Agențiile de turism oferă o astfel de excursie în schimbul a 80 de lei de persoană, în preț fiind inclusă și o masă pescărească, însă ieșiți mai ieftin dacă mergeți pe cont propriu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Diverse : Segway, noua fitză din Mamaia
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Diverse : Ospătari în echipament de marinari
Miercuri, 01 Iulie 2009
Stire din Diverse : Blitz
Pagina a fost generata in 1.8908 secunde