Turiștii, așteptați la Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun

646
Turiștii, așteptați la Hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun - turistiidepelitoralcopy-1534075899.jpg

Articole de la același autor

Toți turiștii care se află zilele acestea pe litoral sunt așteptați la slujba și hramul Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun, pe 15 august. În dimineața hramului va fi oficiată Sfânta Liturghie de către părintele Gelu Cezar Călin, preot paroh al parohiei.

După slujbă, cu sprijinul comunității din Neptun, grupul Grill World va organiza o masă în prezența a 500 de credincioși. Masa va cuprinde colivă, cozonac, fructe și vin, alături de felul principal, pește cu cartofi, preparat în aer liber de către Chef Liviu Bosnea și Chef Ștefania Bosnea și oferit credincioșilor în mod gratuit.

"Și în 2018 ne străduim să contribuim cu preparatele noastre la organizarea în cele mai bune condiții a Hramului Bisericii Adormirea Maicii Domnului Neptun, astfel încât să venim în sprijinul comunităților de pe litoral, din care facem parte, în fiecare vară. Avem convingerea că, dăruind din puținul pe care îl avem, ne putem ajuta semenii mai puțin favorizați și putem sprijini păstrarea tradiției străvechi. Deși perioada estivală 2018 a fost mai dificilă, atât pentru noi, cât și pentru partenerii noștri, și în acest an vom reuși să ne implicăm în acest eveniment angajații și colaboratorii", a declarat Chef Liviu Bosnea.

Finalizată în 2012, Parohia Adormirea Maicii Domnului din Neptun își serbează hramul pe 15 august, de ziua praznicului Adormirea Maicii Domnului. Biserica deservește stațiunile Neptun, Olimp, Cap Aurora și Saturn, iar preot paroh este părintele Gelu Cezar Călin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5396 secunde